2020-06-06 11:56:05• hírek • Közlemény

Te már tudod, mi a pálya?

A Lindner név egy minőségi jelzést és komoly elköteleződést jelent nemcsak Németországban, hanem Szatmárnémetiben is. 

„Lindner” biztos partner volt, van és lesz a jövőben, nemcsak ami a segítségnyújtást, fejlesztést, tanácsadást, hanem ami a életpályaépítést is jelenti. A Hans Lindner Alapítvány 23 éve, a Lindner SRL mezőgazdasági vállalkozás immár 5 éve tevékenykedik Szatmár megyében. 

A Lindner csoport értékvilága, illetve az idei járvány során kialakult nehéz helyzet is bebizonyította, hogy különös figyelmet kell szentelnünk, és tetteink az természetbarát, helyben termelt és gyártott élelmiszerekre kell fókuszáljanak, hiszen ez nem csak az élelmezésről, megélhetésről, hanem egészségünkről való gondoskodásról is szól. A környezetünkkel való helyes törődés életet ad! 

Rákóczi Ottó, fiatal mezőgazdasági szakember, Túrterebesen született, Szatmárnémetiben tanult a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceumban, majd a debreceni Agrártudományi Egyetem nagyváradi kihelyezett tagozatán agrármérnökként végzett, s jelenleg a Lindner cégnél, Szatmár megyében, kamatoztatja tudását. Ő az egyike azoknak, aki tapasztalatait szívesen megosztaná a mai fiatalokkal.

Felhívás:

Ha meg szeretnél ismerni egy magas színvonalú mezőgazdasági művelést, tapasztalatot szeretnél szerezni a mezőgazdaságban és életpéldákat szeretnél látni a jó szakmai tudásra, akkor jelentkezz! Ha elmúltál 14 éves, gyere, próbáld ki magad nálunk, kapcsolódj be egy munkatársunk mindennapjaiba és építsük együtt az életpályádat!

Fejleszd magad az érdeklődési területeden, találd meg itthon a számodra megfelelő helyet. Kóstolj bele egy „jóízű” és egészséges életpálya építésébe, válaszd az itthonmaradást, keresd az itthon való boldogulást! Mi ebben társad lehetünk!

Szakmák, amiket nálunk megismerhetsz és amikben tapasztalatot szerezhetsz:

⦁    Mezőgazdasági gépész
⦁    Biokertész, zöldség- és gyümölcstermesztő
⦁    Agrármérnök
⦁    Élelmiszermérnök
⦁    Pálinkafőző mester
⦁    Földügyek intézője
⦁    Állatgondozó technikus
⦁    Haltenyésztő


Várjuk azon fiatalok (14-30 év) jelentkezését is, akik tartalmasan szeretnék tölteni idejüket, a vakációt, vagy szakmai gyakorlatukhoz szükséges, illetve szeretnék felfedezni a bennük rejlő tehetséget vagy azt, hogy milyen szakma illik hozzájuk. Mi segítünk neked felfedezni képességeiket és elindítjuk őket a pályán. Ez egy „védőhálós” próbaidő. Jobb most kipróbálni azt, ami a valós életben majd következik!
A szorgalmukat bizonyító fiatalok ösztöndíjban részesülnek.

Érdeklődni itt:

HANS LINDNER ALAPÍTVÀNY

RO – 440043  Satu Mare, Str. Ceahlăului nr. 38        
   
Tel/fax: 00-40-261-715136, Boros Beáta (0735871207)

E-mail:  office@fundatiahanslindner.ro,  www.fundatiahanslindner.ro

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: